Pravila privatnosti

Politika privatnosti

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za PINATALAND DALMACIJA, obrt za proizvodnju i prodaju, vl. Danijela Jovica Barbir, Ploče, Crna Rika 7A, OIB: 12435491444 (u nastavku PINATALAND) sastavljena je sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od dana 27.travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Informacije koje tražimo od Vas prilikom slanja upita služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.
PINATALAND traži informacije od korisnika koji daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i naziv poduzeća). Te se informacije koriste za ispunjavanje podataka vezanih za korisničku podršku. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika o našim uslugama, radi provjere podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.
Informacije o vašem korištenju naših web stranica pohranjujemo za potrebe analize kako bismo za vas mogli najbolje optimizirati svoju uslugu.

Vaše podatke koristimo za sljedeće svrhe :
• kako bismo odgovorili na vaše upite
• kako bismo obradili vaš upit
• kako bismo optimizirali našu web stranicu
• kako bismo Vam mogli proslijediti e-mailove o našim uslugama

Kada dođete na internetske stranice PINATALAND, automatski se zabilježe općeniti neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali).
PINATALAND koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na svojoj web lokaciji kako biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama.

Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi, osim ako zakon nalaže drugačije.
Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internetske ponude prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima i obrade narudžbi. Vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.
Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ako imate pitanja u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na: danijela.j.barbir@gmail.com

Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Na temelju zahtjeva imate pravo besplatno dobiti informacije o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Sukladno čl. 21 Zakona o zaštiti podataka i imate pravo protiviti se obradi vaših osobnih podataka u reklamne svrhe.

Također, prema zakonskim odredbama imate pravo na dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka. Osobne informacije koje dajete PINATALAND obrtu kontrolirate sami.

Ukoliko odlučite da ne želite dati svoje podatke obrtu PINATALAND nećete moći pristupiti nekim područjima na našim internetskim stranicama.
Korisnici koji žele povući suglasnost za kontaktiranje /Zahtjev za privolu slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu: pinjatepinjate@gmail.com

Promjenu privole (potpuni ili djelomični opoziv, ponovno davanje privole) možete izvršiti na način da nam se obratite putem e-maila: pinjatepinjate@gmail.com

Ako se Vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite.
Naši podaci su:
PINATALAND DALMACIJA, obrt za proizvodnju i prodaju, vl. Danijela Jovica Barbir
OIB: 12435491444
Ploče, Crna Rika 7A
Tel :+385976777628
Email: pinjatepinjate@gmail.com
Više o kolačićima/cookies možete pročitati na: https://pinata-land.com/izjava-o-kolacicima-cookies/