Svečane pinjate

Predstavljamo vam najmanje poznate pinjate za svečane prigode; vjenčanja, krštenja, pričesti i krizme.Naša velika pinjata sa ružicama za vjenčanje je izazvala veliko oduševljenje na svadbama. Ta pinjata se ne razbija već tijekom cijele večere stoji u sali/restoranu na zasebnom stolu. Uz nju je natpis na kojem stoji da će mladenci ovu pinjatu otvoriti na svoju prvu godišnjicu braka te da se od gostiju traži da na ponuđene papiriće ispišu poruku, predviđanje budućnosti ili čestitku mladencima te ga ubace u pinjatu. Gosti se zabave ispisujući zabavne poruke, a mladencima ostaje pinjata i sve poruke za uspomenu sa vjenčanja.

Poštovani kupci, pomoću priloženog obrasca možete naručiti pinjatu u skladu sa svojim potrebama. Također možete naručiti personaliziranu pinjatu na način da u polje “Dovucite svoju sliku ovdje” prenesete sliku na temelju koje ćemo izraditi pinjatu.

Ukoliko imate posebnih želja, molimo vas da to navedete u polje predviđeno za to. Mi ćemo vas u svakom slučaju kontaktirati kako bi dogovorili detalje i rokove isporuke pinjate.

CAPTCHA image

Hvala što nas štitite od spama